ВНЕДРЯВАНЕ И ПОДДРЪЖКА

Пълен набор от услуги за поддръжка и оптимизиране

ВНЕДРЯВАНЕ И ПОДДРЪЖКА

Пълен набор от услуги за поддръжка и оптимизиране

Какво е внедряване на софтуер?

Внедряването на софтуера е процес на обединяване на две или повече софтуерни системи, така че данните и функционалността да протичат плавно между тези системи. Внедряването включва и свързване на системата и софтуерните приложения, за да действат като цяло.

Какво е софтуерна поддръжка и защо е необходима?

Софтуерната поддръжка е дейност, която се извършва след предаването на софтуерния продукт, за да оптимизира ефективността на решението чрез намаляване на грешките, елиминиране на излишна разработка и прилагане на по-нататъшно развитие. Поддръжката на софтуера е също толкова важна, колкото и самата разработка. Поддръжката може да бъде:

За успешното имплементиране на  Moneta ERP, изготвяме работен план и времеви срокове, за всеки един етап от внедряването. Спомагаме за конфигуриране на софтуера, мигриране на данните към Moneta ERP, тестове, предоставяне на необходимата функционална и техническа документация, обучение на различните екипи. Нашите специалисти притежават професионален опит и познания за предоставянето на пълен набор от услуги за поддръжка и оптимизиране на бизнес процесите.
Предлагаме Ви:

  • Консултации преди и след внедряване на софтуерно решение и/или услуги
  • Консултантски услуги в областта на информационните технологии
  • Актуални локализирани версии на софтуера
  • Техническа поддръжка
  • Изграждане и поддръжка на компютърни и комуникационни мрежи
  • Продажба на ИКТ продукти – Мрежово и комуникационно оборудване; Компютърни системи и компоненти; Монитори и мултимедия; Периферни устройства и аксесоари

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

За да Ви предоставим информация за предлаганите от нас услуги, моля попълнете контактната форма или се свържете с нас по телефона.

ДРУГИ УСЛУГИ