СЕРВИЗНА ДЕЙНОСТ

СЕРВИЗНА ДЕЙНОСТ

Работите в сферата на автосервизната дейност или друг вид сервиз? Ние имаме подходящото софтуерно решение за Вас, което ще направи Вашия работен процес по-ефикасен и продуктивен. Модул Сервиз и поддръжка обхваща всички процеси в сервиза – от записване на час, през планиране на ресурси, осигуряване на необходимите резервни части, до извършване на ремонт и фактуриране.

С множеството стандартно вградени функционалности като календари, управление на различни видове сервизни поръчки, проследимост на вложени резервни части и материали, контрол на задълженията и плащанията, актуална и подробна информация за извършените ремонти и ефективност на механици, модул Сервиз и поддръжка, подобрява организацията и управлението на сервизната дейност.

Разработен в съответствие с най-добрите практики в сервизното обслужване и в тясно сътрудничество с лидерите в бранша, модул Сервиз и поддръжка е подходящо решение за всеки сервиз.

Допълнете с някой от другите наши решения и ще получите цялостна и завършена ERP система.

Запознайте се с продукта ни и открийте решение за управление на вашия сервиз

ПРЕДИМСТВА И ВЪЗМОЖНОСТИ

КЛИЕНТИ СЪС СЕРВИЗНА ДЕЙНОСТ

Note: Carousel will only load on frontend.

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

За да Ви предоставим достъп до демо версия на Moneta Service, моля попълнете контактната форма или се свържете с нас по телефона.

ДРУГИ ОТРАСЛИ