ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО И УСЛУГИ

ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО И УСЛУГИ

Занимавате се търговия на дребно, разносна търговия, дистрибуция или сте в сферата на услугите и търсите подходящо интегрирано решение за управление и развитие на бизнеса? Ние в Иновасис вярваме, че може да ви предложим софтуерни решения, отговарящи на Вашите специфични нужди, с които да постигнете целите си и да продължите да развивате компанията.

Moneta ERP, Moneta Mobile, Moneta WMS, Moneta CRM и Moneta e-Shop са набор от интегрирани решения, ползващи единна база данни, с чиято помощ бихте могли да управлявате всички процеси. Решенията, които предлагаме могат да бъдат комбинирани така, че да отговорят максимално на нуждите на компанията и целите, които сте си поставили.

Чрез внедряване на интегрирани решения от един софтуерен доставчик получавате отлично взаимодействие между отделните продукти, отпада необходимостта от синхронизация на различни приложения, подобрявате взаимодействието между отделите и повишавате ефективността на служителите.

Разбираме, че много често компаниите имат специфични нужди, в зависимост от своята дейност и за това развиваме възможностите на продуктите ни, спрямо Вашите нужди.

Запознайте се с нашите решения, подходящи за вашия бизнес:

ПРЕДИМСТВА

КЛИЕНТИ

Note: Carousel will only load on frontend.

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

За да Ви предоставим достъп до демо версия на MONETA ERP, моля попълнете контактната форма или се свържете с нас по телефона

ДРУГИ ОТРАСЛИ