АВТОМОБИЛИ

Нашето решение за вас!

АВТОМОБИЛИ

Нашето решение за вас!

Може ли един софтуер значително да улесни работата във фирми, занимаващи се с покупко-продажба на автомобили и сервизна дейност? Отговорът е ДА!

Представяме Ви нашето решение Moneta Auto – интегрирана информационна ERP система, предназначена за фирми занимаващи се с покупко-продажба на автомобили, земеделска, строителна или друг вид техника, сервизна дейност, внос и дистрибуция на части и аксесоари. Повече за ERP софтуера и неговите предимства може да прочетете тук.

Системата има възможност да бъде надградена с допълнителни приложения като Moneta e-Shop и Moneta WMS, които я правят подходящ избор за организиране всички аспекти на Вашия бизнес.

Конкуренцията в този отрасъл е голяма и поради тази причина фирмите от бранша се стремят към повишаване качеството на обслужване на своите клиенти, както и подобряване на ефективността на работата на цялата компания. Осигурете си предимство, с нашето решение Moneta Auto.

Запознайте се с продукта ни и открийте правилното решение за вашата дейност

ВЪЗМОЖНОСТИ

Отрасъл автомобили

КЛИЕНТИ

Note: Carousel will only load on frontend.

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

За да Ви предоставим достъп до демо версия на Moneta Auto, моля попълнете контактната форма или се свържете с нас по телефона.

ДРУГИ ОТРАСЛИ